Tuinontwerp

Een goed ontwerp is de basis voor een mooie tuin. Een tuinontwerp dat past bij uw wensen en leefomgeving zorgt voor nog meer tuinplezier! Wij helpen u graag dit te realiseren. Tijdens een eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bij u thuis bekijken we de situatie ter plaatse en worden uw ideeën en wensen in kaart gebracht.

Indien van toepassing zal het perceel en de bebouwing worden ingemeten, waarbij rekening wordt gehouden met bestaande elementen die behouden moeten worden.

Als we alle benodigde informatie bij elkaar hebben kan het ontwerpen beginnen. Het eerste ontwerp, de zogenaamde schets, zal persoonlijk met u besproken worden. Eventuele aanpassingen of toevoegingen zullen worden verwerkt en nogmaals met u worden besproken, wat uiteindelijk zal resulteren in een definitief ontwerp.

Onze ontwerpen worden in 3D aan u gepresenteerd waardoor u een goed beeld krijgt van het ontwerp.

Bij een ontwerp hoort ook een beplantingsplan en bloeischema, wat uitgebreid en aan de hand van beeldmateriaal zal worden toegelicht. Indien van toepassing zal er ook een beregeningsschema worden gemaakt.

Voor de materiaalkeuze nodigen wij u graag uit op ons bedrijf waar u onze showtuin kan bezichtigen en er de mogelijkheid is om diverse materialen te bekijken.