Over ons

Hoveniersbedrijf De Plataan is gevestigd aan de rand van het mooie dorp Brakel. Brakel is een dorp in de gemeente Zaltbommel en ligt tussen de Maas en de Waal. Hoveniersbedrijf De Plataan is in 1992 opgericht door Gijsbert Hendriks van Warbij en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend hoveniersbedrijf. Al ruim 30 jaar verzorgen enthousiaste medewerkers de tuinen voor particulieren, bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.

Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring als hoveniers en binnen onze teams heeft ieder zijn eigen specialisme. Hierdoor is het voor ons mogelijk aan al uw vragen en wensen te voldoen op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en renovatie.

Op ons ruime terrein beschikken we over een grote hoeveelheid materialen en een showtuin die we u kunnen laten zien. Tevens hebben we de mogelijkheid om 3D ontwerpen aan u te presenteren.

Voor ons is het van belang dat u zich ‘thuis’ voelt in uw eigen groene omgeving. De tuin is immers het verlengstuk van uw woning. Wij helpen u graag uw droomtuin te realiseren.

Neem contact met ons op!

/vacatures