Tuinonderhoud

Iedere tuin verdient het om vakkundig onderhouden te worden. Denk hierbij aan het regelmatig en vakkundig snoeien van bomen, heesters en vaste planten, maar ook het zorgen voor een gezonde, voedingrijke bodem is noodzakelijk. Heeft u een vijver of is er een beregeningssysteem in uw tuin aanwezig? Ook hiervoor is het nodig regelmatig onderhoud toe te passen.

Uiteraard is de hoeveelheid onderhoud die uw tuin nodig heeft afhankelijk van de type tuin. Maar zelfs in de meest onderhoudsvriendelijke tuin zijn er werkzaamheden die moeten worden verricht om deze in goede conditie te houden.

Bij Hoveniersbedrijf De Plataan kan het onderhoud geheel op uw wensen afgestemd worden. Of u een éénmalige opdracht heeft, halfjaarlijks, maandelijks of wekelijks werkzaamheden wilt laten uitvoeren, wij stemmen dit graag met u af.

Voor bedrijven en instellingen is het ‘groen’ het visiteplaatje. Ieder bedrijf wil professionaliteit uitstralen, deze uitstraling begint aan de buitenkant. Een eerste indruk maakt u maar één keer. Door regelmatig onderhoud, met de juiste vakkennis, uit te laten voeren ligt uw buiten terrein er netjes bij.