Kooiweg 6
5306 VT Brakel
T: 0418 - 673 646

Tuinbeheer

Als de tuin aangelegd is, moet deze ook vakkundig worden beheerd. Dit kan incidenteel of in een all-in concept waarin alle ondershoudsaspecten zijn opgenomen. Wij verzorgen bij particulieren, bedrijven en semi-overheidsinstellingen niet alleen het groen rondom de bebouwing maar ook in de bebouwing,zoals interierbeplanting en indien aanwezig ook de dakbegroeiing. Hierdoor kan de tuinbezitter van een pure tuinbeleving genieten.

Tuinbeheer in offerte stadium

Naar aanleiding van een afspraak wat betreft tuinbeheer komen we vrijblijvend uw tuin opnemen. Tijdens deze opname wordt er beproken welke werkzaamheden u zou willen laten uitvoeren en met welke frequentie. We inventariseren uw wensen en de situatie terplaatse. Na de inventarisatie wordt een gedetailleerde offerte voor tuinonderhoud gemaakt, deze wordt met u geheel doorgenomen. Als u akkoord gaat met de offerte worden de tuinwerkzaamheden ingepland.

Tuinbeheer in uitvoering

Na de opdracht voor het tuinbeheer van uw tuin worden de tuinwerkzaamheden ingepland dit kan indien gewenst op een vast tijdsschema plaatsvinden. De tuinwerkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame hoveniers met modern materieel waardoor de werkzaamheden voorspoedig kunnen verlopen. De frequentie voor het tuinbeheer kan varieren van 1 maal per jaar tot wekelijks terugkerend tuinonderhoud. Er zijn ook klantspecifieke wensen mogelijk zoals blad uit dakgoten verwijderen, sneeuwruimen, terrassen reinigen, etc.

 

Bekijk hier onze tuinbeheer projecten