Kooiweg 6
5306 VT Brakel
T: 0418 - 673 646

Daktuinen

Dakgroen

De laatste jaren worden er steeds meer daken begroend. Dakgroen heeft vele voordelen zoals isolerende werking, fijnstoffiltering , co2 reductie. Onze medewerkers zijn daar in geschoold en maken diverse groene daken. De dakbegroeiing is op vlakke en schuine daken aan te brengen.

Daktuinen op maat gemaakt

We hebben binnen ons bedrijf een speciale afdeling die gespecialiseerd is in dakgroeiing. Naar aanleiding voor een afspraak voor de begroeiing komen we terplaatse uw wensen inventariseren. Tijdens de inventaristie komen diverse aspecten aan de orde, waaronder de dakbelasting, de waterafvoeren , de dakhelling. Ook wordt met uw besproken wat voor eindbeeld u wenst , dit kunen we toelichten met fotomateriaal waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken.

Na de inventarisatie wordt er een gedetailleerde offerte gemaakt die met u besproken wordt. Na de verstrekking van de opdracht wordt het dak door onze gespecialiseerde dakbegroeners uitgevoerd. Indien gewenst kunnen wij u daar ook een onderhoudsplan voor aanbieden waardoor u voor jaren ontzorgd bent.

Dakbegroeiing doe het zelf pakket

We kunnen ook een doe het zelf pakket samenstellen zodat u alle benodigde materialen thuis bezorgd krijgt . Uiteraard zit hier ook een werkbeschrijving bij. Zou u eventuele vragen hebben dan kunnen wij u daar altijd in ondersteunen.

 

Bekijk hier onze daktuin projecten